(pour la recette en français, cliquez ici.)
Homemade Hamburger Buns
2 tablespoons active dry yeast
1 cup + 2 tablespoons warm water (about 110°F)
⅓ cup vegetable oil
¼ cup sugar
1 large egg
1 teaspoon salt
3 to 3½ cups all-purpose flour
Topping:
1 egg yolk
1 tablespoon water
2 tablespoons sesame seeds
Instructions
In the bowl of a stand mixer, fitted with a dough hook attachment, add the yeast and warm water. Stir in the oil and sugar; let stand for 5 minutes. After 5 minutes, mixture should be foamy.
Whisk in the egg. Stir together the flour and salt, then and to the bowl and mix until a soft dough is formed.
Using a dough hook, knead the dough in the mixer for 3-5 minutes, until it is smooth and elastic. Do not let rise.
Using a dough hook, knead the dough in the mixer for 3-5 minutes, until it is smooth and elastic. Do not let rise.
Divide into 8 equal pieces; Do not let the dough rise.
On an unfloured surface, shape each into a ball, then place them onto a baking sheet lined with parchment paper. Cover with a kitchen towel and let the dough rest 10 minutes.
Preheat oven to 425°F.
Preheat oven to 425°F.
After 10 minutes, brush the buns with an egg wash (made from combining the egg yolk and water), then sprinkle with sesame seeds. Bake until golden brown, 8-12 minutes.
This recipe makes 8 buns - leftovers can be stored in an airtight container and frozen for up to a month.
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Petits Pains à Hamburger Faits Maison
1 tasse + 2 cuillères à soupe d'eau tiède
(environ 44°C)
⅓ tasse d'huile végétale
¼ tasse de sucre
1 œuf large
1 cuillère à café de sel
3 à 3½ tasses de farine tout usage
Garniture:
1 jaune d'oeuf
1 cuillère à soupe d'eau
2 cuillères à soupe de graines de sésame
Instructions
Dans le bol d'un batteur sur socle muni d'un crochet pétrisseur, ajoutez la levure et l'eau tiède. Incorporer l'huile et le sucre; laisser reposer 5 minutes. Au bout de 5 minutes, le mélange doit être mousseux.
Incorporer l'œuf. Mélangez ensuite la farine et le sel dans un bol à part, rajouter aux ingrédients liquides et mélangez jusqu'à l'obtention d'une pâte molle.
À l'aide d'un crochet pétrisseur, pétrir la pâte au batteur pendant 3 à 5 minutes, jusqu'à ce qu'elle soit lisse et élastique. Ne laissez pas la pâte lever.
Sur une surface non farinée, façonnez-les en boule, puis déposez-les sur une plaque à pâtisserie recouverte de papier sulfurisé. Couvrir d'un torchon et laisser reposer la pâte 10 minutes.
Préchauffer le four à 425°F.
Au bout de 10 minutes, badigeonnez les petits pains d'une dorure à l'œuf (faite d'un mélange de jaune d'œuf et d'eau), puis saupoudrez de graines de sésame. Cuire au four jusqu'à ce qu'il soit doré, 8 à 12 minutes.
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